11 Ağustos 2020 Salı

Çocuklar İçin Yat Kaydırağı

Ancak bu yaz, en uzun uzunluğa, 100 ila 164 metreye sahip olan mega yatların da kendi XXL Çocuklar İçin Yat Kaydırağı olacak.
12.5 mt. yükseklikte, Sönmez İnflatables firması, suya ulaşmadan evvela yolculuk süresini uzatan S şeklinde bir kaydırakların özel bir versiyonunu sunuyor.
Her XXL slayt 45 ila 60 gün arasında üretilir. Seçilen modele ve her halde gereken özelleştirmeye bağlıdır.


Son yıllarda, şişme yat kaydırakları İzmir ve Antalya’da görülebilen çoğu tekne ve yatta birçok popüler hale geldi. Bu kaydıraklar normalde özel yapımdır, ancak şişme bot ve yat kaydırağımız evrenseldir.
220v turbo şişirme yardımıyla 5 dakikadan daha kısa sürede rahatça şişer ve söner.


Antalya, İzmir vb. sunduğu duru sÇocuklar İçin Yat Kaydırağı suların tadını aileniz ve arkadaşlarınızla eğlenceli bir gün geçirmek için olağanüstü bir seçenektir. Her türlü etkinlik için harikulâde bir su oyuncağıdır.
Su kaydırağı ultra güçlü PVC’den yapılmıştır.Zengin ve eğlenceli! Bu özellikleri karşılıyorsanız ve elbette gerçekten güzel bir yatınız varsa, bu kaydırağı birçok seveceksiniz!
Klasik çocukluk eğlencesi, kaydırak, mutlu olmak için şişme bir eser size yeterli.


Güzel bir yatın sahibi oldunuz, esinti, güneş ve mavi deniz günlerinizi aydınlatmak için başka ne yapmak isterdiniz?Şişme bir kayak, neden! Bu, süper zenginlerin direkt teknelerinin güvertesinden suya atmaları için bir oyuncak olan yat kaydırağı.
Kaydıraklar her müşterinin ihtiyaçlarına harikulâde şekilde uyacak biçimde özel şekilde üretilmiştir.Buna İlave olarak, basılı isimler ve logolarla gelebilecekleri için, bu tür bir gemi kiralayan kuruluşlar içinde slaytlar yoğun şekilde başarılı.
Biz, şişirilebilir basamaklar Çocuklar İçin Yat Kaydırağı benzeri bir dizi farklı aksesuar dahi geliştirdik, böylece milyonerler sudan çıkmak için çokça fazla çaba göstermiyor. Hatta kaydırağa bağlı bir havuz şeklinde bir çeşit örgü dahi paylaşmıyor
Su kaydırağının görünümü bizi çocuk olmanın basit zevklerine arka götürüyor. Bir süper yatın üst güvertesinden bir su kaydırağı, kolay sarhoş edici özgürlük hissini nihai lüksle birleştirir.

 

 

Detaylı Bilhi İçin: https://yatkaydiragi.gen.tv.tr/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder